beeks-oog-en-oor-slide-oorzorg-3

Beeks Oog & Oor: uw audicien voor de beste oorzorg

Op het gebied van horen heeft iedereen zijn eigen behoefte en wensen, ieder mens is immers uniek! Wat die van u ook zijn, Beeks Oog & Oor is dé hoorspecialist in ’s-Gravenzande en zorgt voor een passende oplossing! Onze gediplomeerde audiciens vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment aan hoortoestellen, gehoorbeschermers en accessoires van uitsluitend de beste fabrikanten.

Hoortest in 's-Gravenzande

U kunt een gehoortest laten doen om te beoordelen of u een hoortoestel nodig hebt. U kunt óók voor het beste hooradvies bij ons, uw opticien met audicien, terecht. Wij zullen er alles aan doen om u weer zo goed mogelijk te laten horen. Uw gehoor is enorm belangrijk voor u. Hoortoestellen worden, net als brillen vroeger, nog steeds gezien als een puur medisch hulpmiddel. Wij willen hoortoestellen ontdoen van dit stigma.

Gehoorapparaat of gehoorbeschermers?

De audiciens van Beeks Oog & Oor zijn experts op het gebied van hooroplossingen. Als u slechthorend bent geven we graag meer informatie over speciale hulpmiddelen, zoals wek- en waarschuwingssystemen of geluidversterkers voor radio en televisie. Voor muzikanten of concertbezoekers hebben we speciale gehoorbeschermers met geluidsfilters in huis. Kinderen met buisjes, bij terugkerende oorontsteking of een gaatje in het trommelvlies hebben speciaal op maat gemaakte zwemdopjes veel baat. Last van geluidsoverlast of een snurkende partner? Bij Beeks Oog & Oor maken wij zelfs slaapdoppen op maat!

StAr-geregistreerd 

De audiciens bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande.zijn StAr-geregistreerd en voldoen aan de eisen zoals opgesteld door Stichting Audicienregister. Zorgverzekeraars vergoeden alleen wanneer de hoorzorg is uitgevoerd door een geregistreerd audicien. 

Wilt u meer weten over onze hooroplossingen? Maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak voor advies of laat eens uw gehoor testen door één van de gediplomeerde audiciens bij Beeks Oog & Oor in 's-Gravenzande.


Lees meer over oorzorg


Top