beeks-oog-en-oor-slide-kinderbrillen-1

Kidsplan bij Beeks Oog & Oor: bril voor uw kind!

Ieder kind is uniek, wij bij Beeks Oog & Oor zorgen voor een bril die bij uw kind past. Groot, klein, rond, opvallend of juist onopvallend. De bril moet bij uw kind passen, zodat de bril met trots gedragen wordt. Om dit te kunnen garanderen hebben wij de mooiste en gaafste collectie monturen voor kinderen in huis en een speciaal Kidsplan ontwikkeld waarmee u voordelig een bril voor uw kind aanschaft!

Kinderbril via ons Kidsplan

Tijdens de groei van kinderen veranderen ook hun ogen. De sterkte kan daarom veranderen. Tijdens het spelen en ravotten kan er wel eens iets gebeuren met de bril en is reparatie of een nieuwe bril de enige oplossing. De zorg van steeds een nieuwe bril, glazen of reparaties nemen wij graag van u over, met ons “kidsplan“. Wanneer u bij ons een kinderbril uitzoekt, begint direct het voordeel! U betaalt slechts 50% van de montuur prijs én het eerste paar glazen krijgt u gratis. 

Direct beginnen met voordeel

Het Beeks Oog & Oor kidsplan is een abonnement van twee jaar waarbij u een vast bedrag per maand betaalt. In deze 2 jaar krijgt u elke 2e, 3e of 4e bril, extra glazen of zonnebril voor de helft van de prijs. Zelfs op reparaties die buiten de garantie vallen, ontvangt u altijd 50% korting! U kunt het contract elke keer weer verlengen met 2 jaar, wanneer u het contract niet verlengd stopt het contract automatisch. Het Beeks Oog & Oor kidsplan is voor kinderen tot en met 13 jaar en mag nog worden voortgezet of gestart in het jaar dat uw kind 12 wordt. Het is ook mogelijk om het maandelijkse bedrag van het Beeks Oog & Oor kidsplan direct te voldoen in plaats van in 24 termijnen. Dit kan handig zijn in verband met de declaratie van de zorgverzekering. Wij kunnen overigens ook de declaratie voor onze rekening nemen. 

Kidsplan voordelen op een rij:

  • Uw kind heeft één of meer gave brillen
  • Direct voordeel van 50% op de montuurprijs
  • Eerste paar glazen gratis
  • Looptijd van twee jaar
  • 4 glasvarianten
  • 50% korting op extra glazen, reservebrillen en zonnebrillen

Neem contact op


Verschillende kidsplannen

Instap
€ 8,00

Kunststof, ontspiegeld en geharde glazen Basis sterkte tot +/- 3dpt cylinder tot 2.00

Standaard & dun
€ 10,00

Dun geslepen kunststof, ontspiegeld en geharde glazen Basis sterkte tot +/- 5 dpt cylinder tot 3.00

Comfort & dun
€ 13,00

Dun geslepen kunststof, onbreekbaar, super ontspiegeld, vuilafstotend en geharde glazen Basis sterkte tot +/- 6 dpt cylinder tot 4.00

Super & dun
€ 15,00

Extra dun geslepen onbreekbaar kunststof glazen, superontspiegeling, vuilafstotend, UV-protect en extra geharde glazen Basis sterkte tot +/- 6 dpt cylinder tot 4.00


Lees meer over onze kinderbrillen


Top