beeks-oog-en-oor-slide-oogzorg-2
beeks-oog-en-oor-slide-oogzorg-3
beeks-oog-en-oor-slide-oogzorg-4
beeks-oog-en-oor-slide-oogzorg-5

Oogzorg op maat bij Beeks Oog & Oor

Van gratis ogentest tot een uitgebreide oogmeting, bij de opticiens en optometristen van Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande bent u in goede handen. Na het in kaart brengen van uw klachten of wensen gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing. Uw ogen zijn uniek, daarom is oogzorg op maat noodzakelijk! 

Oogmeting in ’s-Gravenzande

Zeker wanneer u een bril of lenzen draagt is het aan te raden om uw ogen met regelmaat te laten controleren. Vervelende klachten, zoals hoofdpijn of wazig zien, kunnen veroorzaakt worden door de kleinste oogafwijking. Tijdens het onderzoek nemen we uw oogheelkundig verleden door, net als eventuele erfelijke factoren en uw medicijngebruik. De metingen en controles worden met geavanceerd meetapparatuur uitgevoerd, waarna de opticien of optimetrist bepaald wat voor u de beste oplossing is. Bij een oogmeting controleren we ook uw oogdruk, een verhoogde oogdruk kan op termijn namelijk leiden tot ernstige oogaandoeningen. Door dit in een vroeg stadium te ontdekken voorkomen we dit. Zeker als u boven de veertig bent, is het belangrijk om uw oogdruk regelmatig te laten controleren.

Optometrist voor uitgebreid oogonderzoek

Bij specifieke oogklachten raadpleegt u de gespecialiseerde optometristen bij Beeks Oog & Oor. Anders dan bij de oogarts, kunt u de optometrist zonder verwijsbrief bezoeken voor een optometrisch onderzoek en persoonlijk advies. We onderzoeken de gezondheid van uw ogen en sporen eventuele oogafwijkingen en oogziektes op. Een optometrist kunt u zien als de tussenpersoon tussen opticien en oogarts. Mocht na uitgebreid onderzoek blijken dat een bezoek aan de oogarts aan te raden is, dan kan onze optometrist u alsnog doorverwijzen naar de oogarts. Door op regionaal niveau nauw samen te werken met oogartsen en uw huisarts kunnen wij u de beste oogzorg bieden!

De opticiens en optometristen bij Beeks Oog & Oor staan garant voor verantwoorde, veilige en persoonlijke oogzorg, uitgevoerd met uitsluitend de beste apparatuur. Maak alvast een afspraak in onze winkel in ’s-Gravenzande.


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top