beeks-oog-en-oor-slide-horen-1

Gehoorapparaten en gehoorbescherming bij Beeks Oog & Oor

We bieden onze klanten graag een complete service, daarom kunt u ook voor een gehoortest of hoortoestel terecht bij de specialisten van Beeks Oog & Oor. We zijn aangesloten bij CvZA en al onze audiciens zijn StAr-geregistreerd, zodat u uitsluitend hoorzorg van het hoogste niveau mag verwachten! Van een gehoortest tot uitgebreid advies over gehoorbescherming en informatie over welk gehoorapparaat voor u geschikt is: Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande!

Hoortoestel: van eenvoudig tot geavanceerd

Welk gehoorapparaat voor u geschikt is hangt af van meerdere factoren, en een belangrijke factor is uw levensstijl. Na een gehoortest en een duidelijk beeld van uw wensen en behoeften verkregen te hebben, kan onze audicien advies geven over de geschikte hooroplossing. Binnen enkele dagen loopt u rond met een basis toestel of het meest geavanceerde nieuwe model. Hoe dan ook, u betaalt pas zodra u, na enkele weken testen, weet of het gehoorapparaat bij u past. Uw gehoor en tevredenheid staan namelijk centraal bij de audiciens van Beeks Oog & Oor.


Gehoorbescherming op maat

Gehoorbeschadiging is een kwalijke zaak, en één die helaas niet terug te draaien is. Voorkom het daarom met de juiste gehoorbescherming. Onze audiciens bieden graag advies over alle mogelijkheden, en welke beschermers voor u het meest van toepassing zijn. Bezoekers van een concert of festival hebben namelijk te maken met een ander geluidsniveau dan medewerkers in een fabriek. Gehoorbeschermers op maat bieden de beste bescherming en behoren ook tot de mogelijkheden bij Beeks Oog & Oor. Daarnaast maken we in ons lab ook waterdichte zwemdoppen en slaapdoppen op maat.

Gehoortest voor u of uw kind

Twijfelt u over uw gehoor, of misschien zelfs dat van uw kind? De audicien van Beeks Oog & Oor voert een deskundige hoortest uit om te meten hoe het met uw oren gesteld is. Zo kunnen we onderzoeken of er gehoorbeschadiging is opgelopen, of dat er een andere oorzaak is.

StAr-geregistreerd audicien 

Voor professioneel advies over het juiste gehoorapparaat of gehoorbescherming op maat bent u van harte welkom bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande. Onze audiciens zijn StAr-geregistreerd en voldoen aan de eisen zoals opgesteld door Stichting Audicienregister. De zorgverzekeraar vergoedt alleen werk uitgevoerd door een geregistreerd audicien. Kom dus bij on langs voor de beste hoorzorg!

Neem contact op

Hoortoestel


Lees meer over hoortoestellen


Top