beeks-oog-en-oor-slide-brillen-2

Unieke brillen bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande

Beeks Oog & Oor biedt een ruime collectie aan hippe zonnebrillen en trendy monturen. Onze opticiens zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en bieden dan ook persoonlijk advies over de juiste bril voor u of het juiste model voor dit moment. Ook speciale brillen, zoals duikbrillen op sterkte of professionele veiligheidsbrillen vindt u in onze winkel in ’s-Gravenzande. Bij Beeks Oog & Oor, de brillenspecialist met passie voor het vak, gaat u niet naar huis zonder een unieke look en bril die bij u past!

Naar de winkel
Hippe collectie brillen

Trendy correctie- en zonnebrillen

Een bril moet bij uw gezichtsvorm passen, maar ook bij uw persoonlijkheid! De deskundige opticiens van Beeks Oog & Oor kijken samen met u naar het montuur dat u het beste staat, en geven daarbij eerlijk advies over de pasvorm, kleur, het materiaal en de prijsklasse. Om het passen nog makkelijker te maken, nemen we een digitaal filmpje van u op en spelen dit direct af op de videowand. Zo kunt u uw nieuwe correctiebril of zonnebril op sterkte perfect beoordelen! Voor een ruim assortiment aan topmerken in iedere prijsklasse, zonnebrillen in uiteenlopende stijlen en brillen van hoogwaardige kwaliteit bezoekt u de winkel van Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande.

Duikbril op sterkte of veiligheidsbril?

Ook dat vindt u bij Beeks Oog & Oor! Net als bijvoorbeeld een beeldschermbril of schietbril. Als specialist op het gebied van brillen bieden wij méér dan alleen trendy monturen, ook voor speciale brillen kunt u bij ons terecht. Peter Duijnisveld is bij ons in dienst als opticien en audicien en is zelf sportschutter, waardoor hij zeer gespecialiseerd advies kan geven over schietbrillen! Andere speciale brillen zijn beeldschermbrillen voor wanneer u veel op beeldschermen kijkt, duikbrillen met glazen op sterkte en professionele veiligheidsbrillen die aan de wettelijke eisen voldoen. Al onze veiligheidsbrillen zijn CE gemarkeerd en voldoen aan de EN 166 norm. 


Montuur

Brilplan bij Beeks Oog & Oor

Met ons Brilplan, een abonnement op brillen, kunt u voor een vast bedrag per maand iedere 1 of 2 jaar een nieuw montuur uitzoeken met een aantrekkelijke korting. Omdat u uw oude bril gewoon mag houden, spaart u op deze manier veel diverse brillen op. U heeft dan altijd een model van nu én kunt bij iedere outfit een passend montuur dragen. Daarbij bent u altijd verzekerd van de juiste scherpte, een reservebril en bent u verzekerd tegen ernstige krassen en breuk. Over deze bril lease betaalt u geen rente en u heeft altijd de keuze uit de gehele collectie monturen en glazen van Beeks Oog & Oor.

Voor een nieuwe bril of zonnebril bezoekt u de winkel van Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande. Onze opticien biedt graag advies over het juiste model dat bij u past. Op zoek naar een speciale bril? Ook dan bent u van harte welkom!

Kom langs


Lees meer over onze collecties


Top