beeks-oog-en-oor-slide-brillenglazen-2

De juiste glazen voor uw bril: de opticien van Beeks Oog & Oor biedt advies

Een hippe bril is leuk, maar de juiste brillenglazen zijn minstens zo belangrijk! De opticiens van Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande besteden veel aandacht aan het opmeten van uw oogsterkte en begrijpen van uw behoeften, zodat u naar huis gaat met een bril en glazen die bij u passen. Met geavanceerde apparatuur slijpen we de glazen zo dat ze perfect passen in uw montuur en het scherpste zicht bieden. Kies voor de enkelvoudige of multifcale glazen van Essilor of voor de uitgebreide collectie betaalbare brillenglazen van het Beeks Oog & Oor huismerk.


Brillenglazen

Om van een montuur een bril te maken, zijn glazen nodig. Door een gedegen glasadvies van onze deskundige opticien bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarmee u hopelijk jaren vooruit kunt. Naast enkelvoudige of multifocale glazen kunt u ook kiezen voor leesglazen of zonneglazen die uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ook zijn er diverse coatings en materialen beschikbaar die uw glazen net dat beetje extra geven.  Zit u veel op kantoor of achter de computer? Misschien zijn multimedia glazen wel geschikt! De opticien van Beeks Oog & Oor vertelt u er graag meer over.

Brillenglazen

1 & 24 uurs glazenservice

Een kapotte bril of ernstige kras in uw glazen? Bij Beeks Oog & Oor bieden we een 1 of 24 uurs service aan, waarmee u de bril soms dezelfde dag nog op kunt zetten. Handig wanneer je ’s avonds een leuk feestje gepland hebt waar je de show wilt stelen! Enkelvoudige glazen vervangen we kosteloos en vaak in één uur, aangezien we veel soorten op voorraad hebben. Klaar terwijl u wacht dus. Multifocale glazen kan onze opticien binnen 24 uur aanbieden, dit houdt in dat er één werkdag tussen zit. Handig als u nog net voor uw vakantie een ongelukje heeft gehad en de bril niet meer voldoet. Voor de 24 uurs service betaalt u € 24,- extra per te vervangen glas.

De juiste glazen voor uw bril vindt u bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande. Onze professionele opticiens vertellen u graag meer over alle soorten brillenglazen, en wat deze voor ú kunnen doen.

Kom langs

 


Lees meer over brillenglazen


Top