beeks-oog-en-lenzen-1

Lenzen bij Beeks Oog & Oor: de contactlensspecialist

Contactlenzen bieden vrijheid, u hoeft immers geen bril meer op! Lenzen komen in vele soorten en maten. De contactlensspecialisten van Beeks Oog & Oor, dé opticien in ’s-Gravenzande, kunnen u er gelukkig veel vertellen. Welke soort contactlenzen voor uw ogen het meest geschikt zijn, onderzoeken wij door middel van een nauwkeurige oogmeting. Na het onderzoeken van uw ogen en het bespreken van uw wensen en behoeften, krijgt u deskundig advies. Daglenzen, nachtlenzen, zachte lenzen of harde (vormvaste) lenzen, het is allemaal mogelijk bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande!

Naar de winkel
Contactlenzen

Soorten contactlenzen

Beeks Oog & Oor heeft een uitgebreid assortiment aan lenzen in huis. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn van leveranciers is de keuze enorm! Onze contactlensspecialist bespreekt met u graag de diverse soorten contactlenzen en alle bijbehorende voor- of nadelen. Zo zijn daglenzen ideaal wanneer u graag afwisselt met een bril, nachtlenzen perfect voor mensen die veel sporten en aan zachte lenzen bent u snel gewend. Het voordeel van harde lenzen zijn daarentegen dat ze volledig op maat gemaakt worden en daardoor ideaal zijn voor mensen met specifieke oogafwijkingen. Bij Beeks Oog & Oor voeren we de meeste contactlenzen met een cilinder of multifocaal uit.

Moderne oogmeetkamers

Om advies te kunnen geven over de juiste lenzen voert onze optometrist een nauwkeurig onderzoek uit. In onze moderne oogmeetkamers gebruiken we enkel apparatuur van Topcon. Met deze meetinstrumenten van hoogwaardige kwaliteit meten we uw ogen tijdens de eerste afspraak op 106.000 punten op. Ook worden digitale beelden van uw ogen opgenomen. Deze gegevens slaan we op en kunnen we bij iedere vervolg ogentest raadplegen, voor het beste resultaat en de beste zorg voor uw ogen!


Lensplan van Beeks Oog & Oor

Maandelijks betalen voor uw contactlenzen, het is mogelijk bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande! Dit serviceabonnement heeft meerdere voordelen, zoals het betalen van uw lenzen in termijnen,  oproepen voor controle, gratis lenzen bij breuk of verlies, geen extra kosten bij tussentijds oogonderzoek, gratis proeflenzen en korting op zowel brillen als zonnebrillen, inclusief glazen op sterkte!

Voor deskundig advies en informatie over verschillende contactlenzen, zoals daglenzen, nachtlenzen en zachte lenzen, neemt u contact op met de contactlensspecialist van Beeks Oog & Oor. De opticiens in onze winkel in ’s-Gravenzande bieden altijd advies op maat.

Naar de winkelTop