beeks-oog-en-oor-beroepsmatig-1

Oog- en gehoorbescherming op werk

Bent u werkzaam in de haven, de bouw of een fabriek? Dan is de kans groot dat u de hele dag wordt blootgesteld aan lawaai. Slechthorendheid als gevolg van harde geluiden is dan ook een veel voorkomende beroepsziekte. Maar ook op kantoor kunnen beroepsziekten de kop opsteken. Denk aan een verkeerde houding door kleine lettertjes niet goed te kunnen lezen of vermoeide ogen, veroorzaakt door het schadelijke blauwviolet licht afkomstig van beeldschermen op werk. Bij Beeks Oog & Oor kunt u terecht voor oog- en hooroplossingen voor op de werkvloer.  

Kantoor- en computerwerk 

Veel en snel schakelen tussen beeldscherm en papier of veraf en dichtbij zien kan erg vermoeiend zijn voor uw ogen. Bovendien is het blauwe licht, afkomstig van alle beeldchermen die we gebruiken - en dat zijn er veel - kunnen vervelende kwalen, zoals droge of geirriteerde ogen, veroorzaken. Bovendien resulteert niet goed kunnen zien vaak in een slechte houding achter het bureau. Voorkom dit met speciale computerglazen of een multimediabril. Ook zijn er diverse coatings beschikbaar tegen het blauwe licht afkomstig van beeldschermen van uw PC, tablet of smartphone.

Gehoorbescherming op de werkvloer

Goede bescherming van het gehoor is noodzakelijk om blijvende beschadiging te voorkomen. Afhankelijk van het aantal decibel waar een werknemer aan blootgesteld wordt, is een werkgever zelfs verplicht om gehoorbescherming aan te bieden op kosten van de zaak. Afhankelijk van uw werksituatie zijn er diverse varianten oordoppen beschikbaar. Met de juiste gehoorbescherming wordt het geluid tot een veilig niveau gedempt, terwijl u - indien nodig - met uw collega’s kunt blijven communiceren.

Slaapdoppen bij onregelmatige diensten

Werkt u in het ziekenhuis, in de bewaking of bij de politie? Wanneer u onregelmatige diensten draait, en dus vaak overdag moet slapen, kan het fijn zijn om goede oordoppen te hebben. U slaapt nu eenmaal beter en dieper zonder storend geluid om u heen. Voor slaapoordoppen op maat bent u ook van harte welkom bij ons in de winkel.

De opticien en audicien van Beeks Oog & Oor in 's-Gravenzande informeert u graag over de oplossing die bij uw werksituatie past. Of het nu om uw gehoor of uw ogen gaat, bij ons zit u goed!

Naar de winkel


Top