beeks-oog-en-oor-concertbezoekers-1

Bescherm uw gehoor en ogen op concerten en festivals

Gezellig met vrienden naar uw favoriete band of zorgeloos genieten van de muziek tijdens een festival? Dan is het verstandig om uw gehoor te beschermen met oordopjes. En wat dacht u van de felle zon wanneer u een festival of concert in de buitenlucht bijwoont? Ook uw ogen dient u goed te beschermen tegen de schadelijke straling afkomstig van de zon. Zonnebrillen en op maat gemaakte oordoppen met een muziekfilter vindt u bij Beeks Oog & Oor. Zo start u het festivalseizoen altijd goed voorbereid!

Gehoorbescherming bij muziek

Goede bescherming van het gehoor is noodzakelijk om blijvende beschadiging te voorkomen. Met de juiste oordoppen met muziekfilter beschermt u niet alleen uw gehoor tegen hoge volumes, maar kunt u ook de muziek beter horen, terwijl u prima met uw omgeving kunt blijven communiceren.

Zonnebrillen, ook op sterkte

Heerlijk in het zonnetje op een festival of tijdens een openluchtconcert? Bescherm uw ogen met een zonnebril van goede kwaliteit én maak daarnaast een fashion statement met een ware zomer must-have! Bij Beeks Oog & Oor hebben we een ruim assortiment aan zonnebrillen, of u nu een subtiel model of juist een extravagant montuur zoekt!

Kom langs bij Beeks Oog & Oor, uw audicien en opticien in 's-Gravenzande.

Naar de winkel


Top