beeks-oog-en-oor-oogzorg-kinderen-2

Oogzorg en oorzorg voor kinderen

Uw kind ontwikkelt zich en zowel het gehoor als de ogen ontwikkelen mee. Goed kunnen zien en horen is van groot belang voor kinderen. Slecht zicht belemmert een goede ontwikkeling en slechthorendheid kan kinderen onzeker maken en zorgen dat ze op de achtergrond treden. Zonde! Bij Beeks Oog & Oor adviseren wij dan ook om langs te komen met uw zoon of dochter voor een ogentest of hoortest.


Oogmeting voor uw kind

Heeft uw kind een ongewone leeshouding, is hij of zij vaak vermoeid of nemen de prestaties op school af? Vage klachten zoals deze duiden vaak op oogklachten. Wat de precieze oorzaak is kunnen onze opticiens onderzoeken door middel van een simpel oogonderzoek. Indien nodig kan er gekozen worden voor een uitgebreid onderzoek.

Coole kinderbrillen

En als nu blijkt dat uw kind een bril nodig heeft? Geen probleem! Bij Beeks Oog & Oor in ’s-Gravenzande beschikken we over een ruime collectie aan kinderbrillen in uiteenlopende designs. De monturen zijn gemaakt van materiaal dat tegen een stootje kan zodat uw kind ongestoord kan blijven spelen.

Stoere kinderbrillen

Hoortest voor uw kind

Het is soms lastig om erachter te komen of uw kind last heeft van slechthorendheid of een ander gehoorprobleem heeft. Twijfelt u? Bezoek dan eerst de huisarts, indien nodig wordt u doorverwezen naar het audiologisch centrum of naar de KNO-arts. Kinderen met een gehoorverlies in de leeftijd tot en met 18 jaar hebben een verslag nodig van een audiologisch centrum om een vergoeding te krijgen van hun zorgverzekeraar. 

Zwemoordoppen

Grote kans dat uw kleine binnenkort op zwemles gaat of zelfs al zit. Wanneer uw kind gauw last krijgt van ooronstekingen is het fijn om hem of haar zwemoordoppen te laten dragen in het zwembad. Wij maken ze graag voor u op maat! 

Bij Beeks Oog & Oor kunnen we u adviseren over de juiste oogzorg én oorzorg voor uw kind. Twijfelt u of hij of zij een bril of gehoorapparaat nodig heeft? Maak gerust een afspraak voor een oogmeting of hoortest! 

Naar de winkel


Top