beeks-oog-en-oor-oogzorg-ouderen-2

Oogzorg en oorzorg voor senioren

Oogziektes houden vaak verband met de leeftijd en ook problemen met het gehoor komen met de jaren. Vaak merken we dit niet, tot het zicht of het gehoor onherstelbaar is aangetast. Juist daarom is het van belang dat u regelmatig een bezoek brengt aan de opticien en audicien voor een oogmetng of hoortest. Bij Beeks Oog & Oor maken we het u graag nog makkelijker, wij bieden beide onder een dak!


Voorkomen van zichtverlies

Ouderdomsziektes, zoals staar, glaucoom, macula degeneratie, suikerziekte of netvliesloslating kunnen voorkomen worden, mit ze in een vroegtijdig stadium ontdekt zijn. Helaas merken weinig mensen iets in dit stadium of herkennen de symptonen niet direct. Kom daarom regelmatig langs voor een oogmeting. Door oogziektes vroeg op te sporen kunnen we zorgen dat zichtproblemen niet verergeren en u lang kunt blijven genieten van een optimaal zicht.

Glaucoom

Gehoor en slechthorendheid

Slechthorendheid hoort nu eenmaal bij een bepaalde leeftijd, gelukkig wordt de techniek steeds beter en vooruitstrevender zodat u geniet van een beter gehoor! Kom langs voor een hoortest of om simpelweg de verschillende mogelijkheden en verschillende gehoorapparaten te bespreken. Onze hoorexperts geven u graag informatie en advies.

Bij Beeks Oog & Oor kunt u terecht voor een hoortest en gehoorapparaat, maar ook voor een oogmeting, bril of contactlenzen. Wij nemen graag de tijd voor u en geven advies en informatie!

Naar de winkel


Top