beeks-oog-en-oor-oogzorg-volwassenen-2

Oor- en oogzorg voor volwassenen

Een goede zorg voor uw ogen en oren is op iedere leeftijd van belang. U staat in het midden van uw leven, waarbij werk, kinderen, een sociaal leven en uw vrije tijd belangrijke rollen spelen. Dit is wel het moment om extra aandacht te besteden aan de juiste oor- en oogzorg. Bescherm uw ogen met een computerbril of zonnebril, en bescherm uw gehoor met de juiste gehoorbescherming. Allemaal verkrijgbaar onder één dak: Beeks Oog & Oor in 's-Gravenzande.


Zonnebrillen en sportbrillen

Een goede zonnebril beschermt uw ogen tegen UV-straling en zorgt daarnaast dat u er hip en trendy bijloopt. Bij Beeks Oog & Oor beschikken we over een ruime collectie mooie zonnebrillen, met voor ieder wat wils! Ook voor sportbrillen bent u bij ons aan het juiste adres. Een sportbril dient als bescherming tegen de zon en misschien ook simpelweg om scherp te kunnen zien. Een goede sportbril heeft een strakke pasvorm en een flexibel en onbreekbaar montuur. Een breed gezichtsveld zorgt tevens dat u uw favoriete sport onbegrensd uitvoert, zonder dat deze breekt of van uw neus valt!

Beeldschermbril

Misschien denkt u: ik heb al een bril voor 'gewoon' en één om te sporten, moet ik er nu ook nog één voor kantoor? U bent natuurlijk niets verplicht, maar toch is een werkbril de moeite waard. Zeker als u achter een computer zit, kan een bril die is afgestemd op uw werksituatie echt iets toevoegen! 

Volwassenen zonnebrillen

Uw gehoor 

Bezoekt u weleens concerten, festivals of andere plekken waar hard lawaai wordt gemaakt? Misschien heeft u wel een bijzondere hobby waarbij gehoorbescherming noodzakelijk is. Bij Beeks Oog & Oor kunt u terecht voor goede gehoorbeschermers. Maar ook voor bijvoorbeeld slaapdoppen - handig voor een heerlijke nachtrust - of voor een hoortest komt u gezellig langs! Wij informeren u graag over alle soorten hooroplossingen. 

Naar de winkel


Top