beeks-oog-en-oor-slide-voor-wie-1

Beter gehoor en scherp zien: passende oplossingen voor elke levensfase

De opticiens en audiciens van Beeks Oog & Oor begrijpen dat bij iedere leeftijd en levensfase andere behoeftes en wensen horen, zowel op het gebied van horen als zien. Lees hier verder voor meer relevante informatie over hooroplossingen, zoals gehoorapparaten en gehoorbescherming, en alles over brillen, contactlenzen en oogzorg!


Zien: uw ogen zijn belangrijk

Contactlenzen of bril? Welke brillenglazen en glas met of zonder coating? Wat is nu eigenlijk de juiste oogzorg op mijn leeftijd? Hoe vaak dien ik of mijn kind langs te komen voor een oogcontrole? Ben ik niet te jong voor een leesbril? Hoe oud moet je eigenlijk zijn voor contactlenzen? Dit zijn allemaal vragen waar we per levensfase een ander antwoord op kunnen geven. Binnen de oogzorg maken we onderscheid tussen kinderen, jongvolwassenen (tieners), volwassenen en senioren (60+). Lees hier meer over de juiste bril, contactlenzen en oogzorg per doelgroep.

Horen: mis niets met goed gehoor

Als u slechthorend bent kiest u voor een gehoorapparaat, gehoorbeschermers zijn essentieel voor muzikanten maar ook zeker voor werknemers op luidruchtige plekken, zoals de bouw of het vliegveld. Hooroplossingen, zoals hoortoestellen en gehoorbescherming, komen in vele soorten en maten. Ook hier kunnen we een onderscheid maken in verschillende doelgroepen: slechthorenden, kinderen, concertbezoekers, beroepsmatige gehoorbescherming, last van tinnitus, slaapproblemen en artiesten. Lees hier verder als u op zoek bent naar gehoorbescherming of gehoorapparaten die passen bij uw behoefte en wensen.Top